دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • گزارش تصویری
  • فیلم و صوت
  • درباره ما
  • سلامت و تندرستی
  • تاریخ شفاهی
  • انتصابات



درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
پست الکترونیکیiumspr@iums.ac.ir
آدرس: اتوبان شهید همت بین شیخ فضل ا.. نوری و شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز همایشهای رازی روابط عمومی

برگزاری اولین جلسه کمیته عدم انطباق در معاونت غذا و دارو

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۳ | 
اولین جلسه کمیته عدم انطباق روز یکشنبه 11خردادماه99 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به نقل از معاونت غذا و دارو؛ در کمیته عدم انطباق  که به منظور بررسی عدم انطباق های ( بازرسی – جواب آزمون – شکایتی PMS) تشکیل می گردد، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و آرایشی ، بهداشتی و رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و کارشناسان معاونت و  شبکه های بهداشت و درمان تابعه حضور داشتند.

همچنین تعداد 11 پرونده عدم انطباق بررسی و مقرر گردید تا اقدام قانونی لازم معمول گردد.

 

دفعات مشاهده: 21 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری جلسه شورای جشنواره اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند"اتا"

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۲ | 
هشتمین جلسه شورای جشنواره اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند "اتا" روز یکشنبه مورخ ۱۱ خرداد ماه ۹۹ در دبیرخانه استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی؛ این جلسه به صورت مجازی با حضور دکتر پروین پاسالار مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، دکتر بیتا مهروی سرپرست دبیرخانه استعدادهای درخشان، دکتر آنژیلا عطائی مشاور دبیرخانه استعدادهای درخشان و دکتر ابوالفضل صلواتی زاده مدیر کارآفرینی مرکز آینده  نگاری و نوآوری پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار گردید.
در این جلسه مقرر گردید شیوه نامه و پوستر جشنواره جهت اطلاع رسانی گروه های هدف برای دانشگاه های کشور ارسال شود و جلسه توجیه گروه­های داوری در قالب Workshop برگزار گردد.
با توجه به تاریخ برگزاری جشنواره اتا در ۲۷ مهر ماه، فرایند برگزاری جشنواره با تغییرات جدید در اختیار دانشگاه های شرکت کننده در جشنواره قرار می گیرد.
گفتنی است جشنواره اشتراک گذاری تجربه­های ارزشمند "اتا" برای اولین بار در کشور برای دانشجویان صاحب تجربه یا فعالیت به صورت انفرادی یا گروهی با همت و همکاری مشترک دبیرخانه امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران در سال ۹۹ برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از کارخانه بهمن موتور

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۲ | 
در راستای اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا، دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه، شنبه 10 خرداد، از کارخانه بهمن موتور بازدید کردند.
 
 به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت ؛ دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر علیرضا آموزنده معاون اجرایی و مهندس محبوبه نجاریان رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت، شنبه 10 خرداد در راستای اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا از کارخانه بهمن موتور بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید، طی جلسه‌ای گزارش اقدامات انجام شده در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا از ابتدای اسفند ماه 98 تاکنون و نیز اقدامات انجام شده جهت بازگشت به کار کارگران بعد از تعطیلات نوروز امسال و اجرای گام دوم مبارزه با کووید-19 و فاصله گذاری اجتماعی در کارخانه بهمن موتور، توسط مدیریت کارخانه تشریح و نظرات و پیشنهادات معاون بهداشت و تیم همراه در خصوص اقدامات انجام شده به مدیریت شرکت ارائه شد.

در ادامه دکتر عشرتی و تیم همراه، از خطوط تولیدی شرکت بهمن موتور بازدید نمودند و نکات و راهکارهای لازم جهت رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اجرای گام دوم مبارزه با کووید-19 را به مدیران شرکت ارائه کردند.

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری جلسه هم اندیشی بررسی وضعیت شاخص های تغذیه‎ای در گروه های سنی مختلف

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۲ | 
جلسه هم اندیشی بررسی وضعیت شاخص های تغذیه ای در گروه های سنی مختلف معاونت بهداشت دانشگاه، مورخ 11 خرداد توسط معاونت بهداشت دانشگاه، برگزار شد.
 
به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت؛ جلسه هم اندیشی گروه بهبود تغذیه با مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس با هدف بررسی وضعیت شاخص‌های تغذیه‌ای در گروه های سنی مختلف و طراحی مداخلات لازم در جهت بهبود شاخص‌های یاد‌ شده برگزار شد.
 
در ابتدای جلسه لیلا فرزاد، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، ضمن تاکید بر نقش و جایگاه تغذیه در حفظ و ارتقای سطح سلامت گروه های سنی، از تمامی اقدامات صورت گرفته در راستای  بهبود شاخص‌های تغذیه‌ای جمعیت تحت پوشش دانشگاه توسط مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه بهبود تغذیه در تمامی سطوح حوزه معاونت بهداشت، تقدیر و تشکر کرد.

وی ضمن ارائه مقایسه شاخص های تغذیه‌ای در گروه های سنی کودک زیر 5 سال، نوجوانان، جوانان، میانسالان، سالمندان و مادران باردار در سال 97 با سال 98، به تغییرات ایجاد شده در شیوه زندگی عموم مردم به دلیل شیوع بیماری کرونا و تاثیر آن بر شاخص‌های تغذیه‌ای اشاره و بر لزوم انجام مداخلات اجرایی مناسب به تفکیک گروه های سنی، بخصوص گروه های سنی میانسالان و سالمندان تاکید کرد.
 
سپس دکتر فرهاد فیروزبخت مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت، با بیان اهمیت و ضرورت برگزاری این جلسه، وجود برنامه‌های سلامت محور در همه گروه های سنی را فرصتی مغتنم در بهبود وضعیت تغذیه‌ای دانست.
وی ضمن تاکید بر لزوم تقویت همکاری‌های درون بخشی و بین بخشی مستمر جهت بهبود شاخص‌ها و دستیابی به اهداف برنامه‌ها بر پیگیری مصوبات جلسات تا حصول نتیجه مطلوب اشاره نمود.
 
در ادامه کارشناسان برنامه های مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده در هر یک از برنامه‌های مختلف گروه‌های سنی تحت پوشش، پیشنهادات خود را در راستای بهبود شاخص‌های تغذیه ‌ای را بیان کردند.

دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

نظارت و ارزیابی فعالیت آزمایشگاه های واحد های تولیدی مواد غذایی ، آرایشی ، بهداشتی ، ظروف و بسته بندی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۲ | 
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه به منظور اطمینان از انجام آزمون های کنترلی در واحد تولیدی و اطمینان از صحت و اعتبار پاسخ ها ، به صورت ادواری با استفاده از چک لیستی مدونی که جهت اطلاع مسئولین فنی بر روی سایت معاونت غذا و دارو قرار داده شده است، مبادرت به بازرسی از آزمایشگاه واحد تولیدی می نماید .
 به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ طبق ضوابط سازمان غذا و دارو واحدهای تولیدی مواد غذایی ، آرایشی ، بهداشتی، ظروف و بسته بندی به منظور اطمینان از سلامت و کیفیت مناسب محصول اقدام به احداث آزمایشگاه کنترل کیفی در محل تولید می نمایند.
این آزمایشگاه ها از مواد اولیه و محصولات نهایی در حین تولید و پس از بسته بندی ، نمونه برداری کرده و پس از انجام آزمون ها مطابق ضوابط تعیین شده و اطمینان از تطابق نتایج آزمونها با حدود مجاز تعیین شده ،محصول خود را وارد بازار می کنند.
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور اطمینان از انجام آزمون های کنترلی در واحد تولیدی و اطمینان از صحت و اعتبار پاسخ ها ، همچنین بررسی دانش مسئول فنی و کنترل مستندات تهیه شده به صورت ادواری با استفاده از چک لیستی مدونی که جهت اطلاع مسئولین فنی بر روی سایت معاونت غذا و دارو قرار داده شده است مبادرت به بازرسی ازآزمایشگاه واحد تولیدی می نماید و نتیجه آن بصورت مکتوب به اطلاع شبکه یا اداره نظارت تابعه رسانده می شود.
همچنین هنگام صدور پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری با بررسی فضای فیزیکی و تجهیزاتی که قرار است در جهت کنترل محصولات بکار گرفته شود،از توانایی آزمایشگاه واحد تولیدی در کنترل محصولات اطمینان حاصل نموده و نتیجه را کتبا به اطلاع اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی می رساند.

در همین راستا آزمایشگاه کنترل غذا وداروی معاونت غذا و دارو با بهره گیری از توان تخصصی کارشناسان خود مبادرت به انجام بازدید و ارزیابی آزمایشگاه واحد های تولیدی تحت پوشش خود در سال1398 نموده و جمعا384مورد بازدید انجام گردیده است که از این تعداد297مورد بازدید کنترل مستمراز آزمایشگاه واحدهای تولیدی،62مورد بازدید به منظور صدور یا اصلاح پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری و 25مورد بازدید ممیزی سیستمهای مدیریت ایمنی HACCPوISO22000 مواد غذایی جهت اعطائ مجوز و درج نشان برروی برچسب محصول می باشد.

دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر