• سلامت و تندرستی
  • تاریخ شفاهی

تیم شطرنج دانشگاه علوم پزشکی ایران در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی وزارت بهداشت مقام اول را کسب کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۲ |
دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در بخش آقایان از روز یکشنبه ۱۲ آذرماه سراسر کشور در شهر ساری آغاز بکار کرده است و تا ۲۴ آذرماه ادامه دارد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: مسابقات شطرنج دومین المپیاد فرهنگی و ورزشی وزارت بهداشت با حضور 26 تیم در 7 دور به روش سوئیسی برگزار شد. در بخش انفرادی در میز 1 ابراهیم قمری از تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران مدال برنز را کسب کرد.
در بخش تیمی نیز تیم های دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی کردستان و دانشگاه علوم پزشکی قم مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.
اعضای تیم شطرنج دانشگاه آقایان ابراهیم قمری، علی عسگری، علی بوستان، صمد متقی گلشن بوده اند. کسب این افتخار را به همکاران و جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک می گوییم.
دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در بخش آقایان از روز یکشنبه ۱۲ آذرماه در شش رشته فوتسال، والیبال، شنا، تنیس روی میز، شطرنج و دارت و با حضور بیش از دو هزار نفر از کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در شهر ساری آغاز بکار کرده است و تا ۲۴ آذرماه ادامه دارد.

دفعات مشاهده: 9176 بار   |   دفعات چاپ: 266 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر