• سلامت و تندرستی

همت خیّران و پزشکان بیمارستان شفایحیاییان در درمان فائزه 6 ساله

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۱ |
همت خیّران و پزشکان بیمارستان شفایحیاییان در درمان فائزه 6 ساله

با کمک خیرین و همت پزشکان بیمارستان شفایحیاییان ، فائزه دیگر روی دستانش راه نمی رود.
به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان: برنامه "مثل ماه " که در ماه مبارک رمضان از شبکه سه سیما پخش می شود ، در یکی از برنامه میزبان لعیا بهشتی معلمی فداکار و ناجی بود که با حس مسئولیت خود توانسته بود به خانواده های کودکان بیمار در مناطق محروم کمک کند.
در ابتدای این برنامه زهرا دوست محمدی مادر فائزه کودک ۶ ساله که از بدو تولد به دلیل مشکل مادرزادی دچار در رفتگی مفصل ران بوده است، گفت: بیماری فائزه سبب شده بود که دخترم تا سن ۴ سالگی چهار دست و پا حرکت کند و حدود ۷ بار در مشهد تحت عمل جراحی قرار گرفت که متاسفانه هیچ کدام موفقیت آمیز نبود و ما به کل ناامید شده بودیم. بر اساس گفته پزشکان فائزه نیاز به عمل جراحی داشت که هزینه آن حدود ۴۰ میلیون بود و ما به دلیل مضیغه مالی، توان پرداخت این هزینه را نداشتیم.
وی ادامه داد: تا اینکه در سال ۹۵ خداوند در حق ما لطف و نظری کرد و خانم بهشتی را در مسیر ما قرار داد و با کمک و پیگیری فراوان خانم بهشتی و همکاران خیر او و پزشکان، فائزه در یکی از بیمارستان‌های تهران تحت عمل قرار گرفت و حدود یک ماه در بیمارستان بستری بود. ما روزهای سختی را گذراندیم تا پس از یک ماه توانستیم شاهد بهبود فائزه باشیم.

شایان ذکر می باشد تمامی اقدامات درمانی ، اعمال جراحی و هزینه های مربوطه  این بیمار توسط دکتر حسن قندهاری ؛ دکتر منصور ابوالقاسمیان و دکتر کاوه قرنی زاده که از اساتید مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان می باشند، انجام شده است.

خبر: هادی احسنی ثمرین

دفعات مشاهده: 1590 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر