• سلامت و تندرستی
  • تاریخ شفاهی

قدردانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ری از مدافعان سلامت دربیمارستان شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۶ |
معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ری از مدافعان سلامت بیمارستان شهدای هفتم تیر تقدیر کردند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای هفتم تیر : به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد 1399، معاون استاندار و فرماندار ویژه ری از بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید و از عملکرد پرسنل تقدیر کردند.

حسین توکلی ؛ فرماندارویژه ری ، به مناسبت روز سوم خرداد ، سالروز آزادی خرمشهر و به پاس زحمات مدافعان سلامت بیمارستان در مقابله با ویروس کرونا ، با حضور در بخشهای بیمارستان با اهدای گل از زحمات کادر درمان و پرسنل خدوم  قدردانی کرد .

در ادامه معاون استاندار تهران از روند اجرایی پروژه های در حال احداث بیمارستان 320 تختخوابی و توسعه اورژانس بازدید کرده و از نزدیک در جریان امورقرارگرفت .

دکترتوکلی با اشاره به قدمت بیمارستان اظهارداشت: اقدامات خوبی در خصوص تجهیز دو بیمارستان شهرری صورت گرفته و به حول و قوه الهی خدمات قابل توجهی در حوزه سلامت شهرری درحال انجام است و با وجود شرایط تحریم ، اولویت دستگاهها در ایجاد فضای موردنیاز جهت رسیدگی به بیماران ستودنی است .

فرماندار ویژه ری ، قول مساعد داد که با پیگیری ایشان و مسئولین مربوطه ، پروژه های درحال احداث بیمارستان 320 تختخوابی جایگزین و توسعه اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر با 50 تخت در اسرع وقت به بهره برداری برسد تا خدماتی در شأن مردم شهرری و مراجعین به بیمارستان ارائه شود.

دفعات مشاهده: 1947 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر