• سلامت و تندرستی

وبینار بین المللی سندروم های ستون فقرات، لگن و زانو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۴ |
وبینار بین المللی سندروم های ستون فقرات، لگن و زانو
اولین وبینار بین المللی سندروم های ستون فقرات، لگن و زانو برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش، درمانی  پژوهشی شفا یحیاییان؛ دکترباقری فرد مدیرگروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت برگزاری وبینار های تخصصی اعلام کرد: این وبینار در راستای ارتقای سطح علمی و ارائه تجارب موفق در زمینه های تخصصی سندروم های ستون فقرات ، لگن و زانو برگزارشد.
وی گفت: با توجه شرایط موجود که امکان برگزاری حضوری بصورت همایش یا سمینار میسر نمی باشد، این گردهمایی در بستر اینترنتی و بصورت مجازی و وبینار برگزار شد.
مدیرعامل مرکز آموزشی ، درمانی و پژوهشی شفایحیاییان افزود: در این وبینار تخصصی که در تاریخ 2 خرداد 1399 از ساعت 21:30 الی 24:00  برگزار شد، 654  نفر از متخصصان ارتوپدی از سراسر دنیا حضورداشتند. ایشان ابراز امیدواری کرد که این نشست های علمی بصورت مستمر و درتمامی گروه های آموزشی برگزار و باعث ارتقای سطح علمی و ارائه خدمات درمانی مطلوب به هموطنان گردد.

دکترقندهاری دبیرعلمی و اجرایی وبینار تخصصی سندروم های ستون فقرات، لگن و زانو بیان نمود : این وبینار تخصصی با سخنرانی اساتید بین المللی و در بستر skyroom و باهمکاری گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی ایران، انجمن جراحان ارتوپدی ایران ، انجمن جراحی زانو ، آرتوروسکوپی و آسیب های ورزشی ایران ، آنجمن جراحان مفاصل ران ایران و انجمن جراحان ستون فقرات ایران برگزار شد.
 این وبینار با استقبال خوبی از متخصصان این حوزه همراه بود و امیداوریم که این نشست های علمی و ارائه تجارب موفق به صورت مستمر برگزار شود، همچنین سخنرانی ها و مباحث مطرح شده به شرح ذیل میباشد:

دکتر مجد Basic sagittal alignment
دکتر ماندیس Impact of sagittal imbalance
دکتر باقری فرد Knee spine syndrome
دکتر مرتضوی Spinopelvic relationship in the functioning  THA
دکترقندهاری
دکتر شفیعی
Case presentation
Spine issue and discussion
دکتر قضاوی
دکتر ابوالقاسمیان
Case presentation