دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences


       

  • غرفه 13 آبان
  • برپایی غرفه
  • ارئه خدمات نوین به میانسالان
  • برپایی جشنواره غذا
  • بازدید ریاست محترم و معاون بهداشتی دانشگاه

                  
  • شهات حضرت رسول اکرم (ص) و امام حسن مجتبی و اما رضا (ع) تسلیت باد
  • فراخوان جشنواره فرهنگی
  • نماز اول وقت
  • غربالگری  کم کاری تیرویید

بهداشت محیط

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 
واحد بهداشت محیط
سرپرست : خانم مهندس پرویزی
 1. کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهيه، توزيع و فروش مواد غذايي، اماکن عمومي و اماکن بين راهي
 2. كنترل آب آشاميدني مناطق تحت پوشش از نظر ميكروبي و شيميايي و به صورت متناوب و اطمينان از سلامت آب منطقه و اعلام نتايج به ارگانهاي مربوطه
3. كلرسنجي روزانه و ثبت آن در پرونده كلرسنجي با قيد مشخصات ايستگاه كلرسنجي و اعلام نتايج به شبكه بهداشت و ارگانهاي مربوطه و در صورت لزوم گندزدايي آب
4. كنترل مواد غذايي و نمونه برداري از مواد غذايي مشكوك و ارسال آن به آزمايشگاه و معدوم نمودن مواد غذايي فاسد بر اساس دستورالعملهاي مربوطه
5. اجراي طرح يكنواخت سازي ماده 13 مواد خوردني و آشامدني و آرايشي و بهداشتي و اخذ مجوز تعطيل اماكن و مراكز از شبكه بهداشت و درمان جهت تعطيلي آنها
6. معرفي پيشه وران به آزمايشگاه و صدور كارت معاينه پزشكي جهت آنها طبق دستورالعملهاي صادره
7. بازديد از مدارس و مراكز آموزشي و مهد كودكها
8. بازديد و كنترل استخرهاي شنا و حمامهاي سونا

دفعات مشاهده: 454 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر