دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

درمانگاه تغذیه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

نام و نام خانوادگی مسئول واحد: نرگس میرزائی

عنوان پست: کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

شماره تماس : 55606034  داخلی 301

پیغام مسئول :

امیدوارم بتوانم به همراه همکار گرامی و تلاشگر این واحد خدمات خود را در قالب پنج قسمت

واحد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران بستریin-patient، بازرسی مواد اولیه audit ،   آمار آشپزخانه cateringو آموزش کلیه پرسنل کترینگ را ارائه دهیم.

معرفی واحد :

واحد تغذیه به عنوان یکی از واحد های مهم بیمارستان است چرا که تامین ، حفظ و ارتقاء سلامت تغذیه ای بیماران بستری به عنوان بخشی از روند درمان بیماران می باشد. سعی و کوشش ما در جهت عدم پیشرفت بیماری ، تسریع روند بهبود ، کاهش هزینه های درمانی ،ارتقاء کیفیت درمان و نهایتا ارتقا سلامت جامعه می باشد.

فعالیت ها و خدمات بخش تغذیه در بیمارستان شامل دوقسمت می باشد :

الف : تغذیه بالینی و ارائه مشاوره های تغذیه و رژیم درمانی

  • تهیه و تدوین متون آموزشی تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی

  • < dir="RTL" > بیماران و همراه بیمار در خصوص رژیم غذایی بیمار به شکل حضوری و ثبت در فرم
    آموزش نظارت بر تشکیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری
     نظارت بر غذای بیماران از نظر مطابقت با رژیم غذایی تجویز شده < dir="RTL" > تغذیه ای بیماران واجد شرایط بر اساس فرم های ارزیابی تخصصی اولیه و نهایی و ارائه مشاوره
    به آنها

    تکمیل فرم ارزیابی تخصصی نهایی و ارائه مشاوره به موارد درخواستی از سوی پزشک

  • ارائه خدمات مشاوره ای بر اساس دستورالعمل ها، پروتکل ها و استانداردهای ملی و بین المللی

  • برنامه ریزی تغذیه ای و تنظیم رژیم غذایی منحصر به فرد بیمار واجد شرایط
    توجه به عادات فرهنگی، مذهبی و علایق غذایی بیمار در تنظیم برنامه غذایی بیمار بستری

  • پیگیری روند درمان بیمار بستری با همکاری سایر اعضاء تیم درمان بر اساس مراقبت تغذیه ای ارائه
    شده
    نظرسنجی رضایتمندی بیماران بستری و سرپایی از خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان

  • برآورد تجهیزات و تدارکات مورد نیاز واحد مشاوره تغذیه و انعکاس به سطوح مافوق

ب : مدیریت خدمات غذایی بخش تغذیه اهم از تهیه و پخت و سرو غذا می باشد.

  • تدوین و تنظیم برنامه غذایی (روزانه، هفتگی، ماهانه) برای پرسنل، پزشکان و کادر درمانی با ملاحظه تأمین مواد ضروری ومورد نیاز بدن به همراه حفظ تنوع برنامه و ملاحظه فصول سال و مواد اولیه در دسترس و ارائه به واحد آشپزخانه جهت اجرای برنامه ها

  • سیستم کنترل مواد اولیه مورد نیاز آشپزخانه( ورود کلیه مواد اولیه در زمان اداری، ورود مواد اولیه بعد از تایید واحد تغذیه ، نظارت مداوم بر عملکرد پیمانکار به وسیله دوربین های مدار بسته و...)

  • نظارت بر کلیه فرایند های آماده سازی ، طبخ ، توزیع ، انبارسازی و ...

  • آمارگیری امور تغذیه با استفاده از سیستمHIS ( بررسی رژیم غذایی بیماران و تفکیک بیماران رژیمی و معمولی

  • اجرای استانداردهای اعتبار بخشی بخش تغذیه در بیمارستان ، تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی هر ماه.

 


دفعات مشاهده: 383 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر