دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

بخش شیمی مواد غذایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

بخش شيمي مواد غذايي آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی وبهداشتی

اين بخش از قسمت هاي مختلف تشکیل شده است  و قادر به انجام آزمونهای فیزیکو شیمیایی و کنترل کیفی فراورده های زیر می باشد:

لبنيات: انواع فرآورده هاي شير(شير، دوغ، ماست، پنير، خامه، بستني و...)

غلات و فرآورده هاي آردي: آرد، انواع ماكاروني، بيسكويت، كيك و كلوچه، بلغور حجيم شده و ...

بررسی غنی سازی در آرد : اندازه گيري مقدار آهن و اسيد فوليك در انواع آرد

 فرآورده هاي گوشتي: انواع سوسيس، كالباس، همبرگر و غذاهاي پروتئيني آماده و ...

ادويه و چاشني: انواع ادويه


دفعات مشاهده: 337 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر