ردیف |
عنوان |
دانلود |
1 |
آیین نامه نحوه تاسیس و بهره برداری بیمارستان ها |
 |
2 |
آیین نامه اجرایی قانون حفاظت در برابر اشعه |
 |
3 |
آیین نامه اجرایی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با استعمال دخانیات |
 |
4 |
آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند |
 |
5 |
دستورالعمل تاسیس و فعالیت آموزشگاه های بهداشت اصناف |
 |
6 |
دستور العمل ارزیابی عملکرد وپایش میکروبی ، شیمیایی دستگاه های غیر سوزبی خطرساز پسماند |
 |
7 |
دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی ویژه دربیمارستانهاو مراکز بهداشتی درمانی و نحوه واگذاری آن به افراد حقیقی و حقوقی |
 |
8 |
راهنماو دستور العمل انتخاب ونحوه تهیه دستگاه های غیرسوز بی خطر ساز پسماند پزشکی |
 |
9 |
استاندارد ملی پیوست سلامت |
 |
10 |
قانون حفاظت دربرابر اشعه |
 |
11 |
قانون مدیریت پسماند |
 |
12 |
قانون جامع کنترل ومبارزه ملی با دخانیات |
 |
13 |
دستور العمل شرکت ها وموسسات مشاوره ای خود کنترلی وخوداظهاری |
 |
14 |
دستور العمل اجرایی صدورگواهی صلاحیت وپروانه بهداشتی کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی
|
 |
15 |
دستور العمل اجرایی صدورگواهی صلاحیت وپروانه بهداشتی واحد سیار عرضه مواد غذایی
|
 |
16 |
دستور العمل نحوه اجرای خود کنترلی وخود اظهاری بهداشتی مراکز واماکن عمومی
|
 |
17 |
اصلاحات آئین نامه تشخیص صلاحیت مشاوران
|
 |
18 |
پرتوهای غیریونساز – صدور پرتوگیری
|
 |
19 |
راهنمای دفع زائدات اتیدیوم – برماید
|
 |
20 |
راهنمای طبقه بندی پسماند ها برای بازرسین بهداشت محیط |
 |
21 |
راهنمای نظارت وپایش جامعه محلی وثبت نتایج آن درسامانه جامع بازرسی |
 |
22 |
راهنمای کلرسنجی وثبت نتایج آن درسامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط وکار |
 |
23 |
راهنمای مراحل صدور مجوز مربوط به مراکز پرتو پزشکی از طریق سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط وکار |
 |
24 |
سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب شورای عالی سلامت وامنیت غذایی
|
 |
25 |
دستورالعمل والزامات اعطای سیب سلامت به رستوران ، رستوران سنتی ، سفره خانه ، چلوکبابی وسلف سرویس
|
 |
26 |
تفاهم نامه پسماند
|
 |
27 |
دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه و تولید،توزیع، نگهداری،حمل ونقل وفروش موادخوردنی،آشامیدنی،آرایشی،بهداشتی اماکن |
 |
28 |
استاندارد ظروف یکبارمصرف برای جمع آوری پسماند های تیزوبرنده
|
 |
29 |
ضوابط و روشهای مدیریت اجرایی پسماند های پزشکی
|
 |
30 |
دستوالعمل نحوه تکمیل و ارائه اظهارنامه بی خطرسازی پسماندعفونی و تیز و برنده
|
 |
31 |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه گرمای خشک غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
32 |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه اتوکلاو غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
33 |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه هیدروکلاو غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
34 |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه تلفیقی غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
35 |
ارزیابی عملکرد و پایش دستگاه شیمیایی غیرسوز بی خطرساز پسماند |
 |
36 |
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکزتهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی |
 |