• حقوق شهروندی در نظام سلامت

جلسه هم اندیشی مدیران حوزه درمان با رئیس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۱ |
جلسه هم اندیشی مدیران حوزه درمان با رئیس دانشگاه
جلسه هم اندیشی مدیران حوزه درمان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده  رئیس دانشگاه، دکتر توکلی معاون و مدیران  حوزه درمان مورخ  10 آذرماه در دفتر ریاست برگزار گردید.
این جلسه با محوریت ارائه برنامه استراتژیک و عملیاتی معاونت درمان و گزارش عملکرد فصلی تشکیل شد .
در ابتدا مدیران گزارشی از اقدامات انجام شده در واحد خود را بیان نمودند.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده، موارد مورد نیاز در راستای سیاستهای دانشگاه را عنوان کرد تا حوزه های کاری معاونت درمان به صورت منسجم تر و هماهنگ تر از قبل اقدام نمایند.
رئیس دانشگاه بر نظارت و پایش، پر رنگ شدن بحث اقتصاد درمان در بخشهای مختلف ، ساماندهی همراه سراها در  بیمارستانها و ارائه خدمات سلامت و مراقبت های در منزل تاکید کرد.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 385 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر