• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری شورای راهبردی توسعه نانو فناوری در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۰ |
برگزاری شورای راهبردی توسعه نانو فناوری در دانشگاه
   جلسه شورای راهبردی توسعه نانو فناوری پزشکی با حضور رییس دانشگاه ایران برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه شورای راهبردی توسعه نانو فناوری پزشکی با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، معاونین آموزشی، پژوهشی و ‌توسعه، رییس دانشکده فناوری نوین، دکتر ناصری پور مدیر پروژه راه اندازی طب بازساختی و سلولهای بنیادی، دکتر مهروی مدیر گروه نانو فناوری و دکتر پورنیک مدیر توسعه فناوری سلامت ، مورخ ۱۰ آذرماه در سالن شورا برگزار گردید.
 در ابتدا دکتر مهروی، گزارشی از برنامه عملیاتی و استراتژیک توسعه نانو فناوری عنوان کرد و افزود: مصوبات جلسه قبل در حال پیگیری است و در این راستا برای برگزاری کارگاهها و سمینارهای بین المللی کیش برنامه ریزی شده است.
مدیر گروه نانو فناوری پزشکی گفت: برای برگزاری هکتون در چابهار رایزنی لازم انجام گرفته است و مقرر گردید پیش رویداد آن مورخ ۲۰دی ماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شود.
 وی افزود: طی تشکیل جلسه مشترک، دانشکده بهداشت آمادگی خود را برای توسعه نانو فناوری پزشکی اعلام کرده است .
در ادامه جلسه، پیرامون تولید محصولات برپایه نانو فناوری، هزینه کرد فناوری، مشارکت برای استفاده از فضاهای فناورانه، استفاده از صندوق برای مدیریت منابع ، تعیین تعرفه خدمات و انجام طرحهای HSR بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است دکتر کوهپایه زاده ، راهکارهای اجرایی خود را برای تسریع در انجام کار بیان کرد.
 تهیه خبر :رهنورد

دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر