• حقوق شهروندی در نظام سلامت

چهارمین آزمون شناخت استعدادهای حسابداری در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۰ |
چهارمین آزمون شناخت استعدادهای حسابداری در دانشگاه ایران
چهارمین آزمون شناخت استعدادهای حسابداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین آزمون شناخت استعدادهای حسابداری ویژه کارشناسان و روسای مالی مراکز تابعه مورخ 10 آذرماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
مدیر امور مالی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی عنوان کرد: چهارمین آزمون شناخت استعدادهای حسابداری برای 250 نفر از کارشناسان و روسای مالی بیمارستانها، شبکه ها و دانشکده ها برگزار شده است.
مزدکی بیان کرد: این آزمون سالی یکبار برگزار می شود و بر اساس آن، استعدادهایی که می توانند در آینده طبق سیستم جانشین پروری و یا حسب نیاز مراکز  جانشین روسای مالی فعلی شوند ، شناسایی می گردند.
وی اعلام نمود: بر اساس نتایج آزمون ، نفرات برتر شناسایی می شوند و به منظور افزایش توانمندی در اجرای قوانین و مقررات، حسابداری تعهدی و سایر موارد مورد نیاز، برای آنها دوره های بلند مدت و کارگاههای مشخص برگزار می شود.
مزدکی تصریح کرد: پس از اتمام دوره ، بر اساس اولویت کاری ، نوع فعالیت و نوع مرکز ، افراد به عنوان رئیس مالی مرکز  مورد نظر  انتخاب می شوند و مسئولیت اجرایی را می پذیرند.
گفتنی است این آزمون به منزله کارگاه  محسوب می شود و شرکت کنندگان می توانند از امتیاز کارگاه استفاده نمایند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 305 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر