• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری مراسم نکوداشت استاد پیشکسوت سلامت روان کشور دکتر جعفر بوالهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۹ |
برگزاری مراسم نکوداشت استاد پیشکسوت سلامت روان کشور دکتر جعفر بوالهری
مراسم نکوداشت استاد پیشکسوت سلامت روان کشور دکتر جعفر بوالهری با حضور مشاور وزیر بهداشت در حوزه سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این مراسم با حضور دکتر احمدعلی نوربالا مشاور وزیر بهداشت در حوزه سلامت روان، دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه،  دکتر متولیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر شریعت رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان مورخ 7 آذرماه در تالار ایوان شمس برگزار گردید.
دکتر شریعت  ضمن خیر مقدم عنوان کرد: از زمان تاسیس انستیتو  سال 1356 تا امروز  ، استاد دکتر بوالهری ، بیشترین  زحمت ریاست را در تاریخ انستیتو روانپزشکی ایران برعهده داشته است و  این فرصت ارزشمندی است که بتوانیم گوشه ای از زحمات  ایشان را قدردان باشیم .
رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان  بیان کرد: رویکرد ایشان در کشور کاملا متفاوت بود ، یک رویکرد جامعه نگر  و رویکردی که خدمات غیر بستری را به بیماران ارائه می داد و باعث می شد نیاز به بستری کمتر احساس شود که این رویکرد جدید برای من بسیار آموزنده بود .
وی ابراز کرد: امیدوارم بتوانم این میراث را حفظ کنم و توان داشته باشم در همان مسیر حرکت نمایم.
 در ادامه رئیس دانشگاه اظهار کرد: این روز بسیار برای ما باعث افتخار است که بتوانیم پس از سالها گوشه ای از تلاشها و زحمات دکتر بوالهری را قدردانی کنیم.
دکتر کوهپایه زاده ضمن گرامی داشت هفته بسیج خاطر نشان کرد: بسیج معمولا به یک لباس خاص شناخته می شود ولی خیلی وقتها دقت نمی کنیم که ماهیت بسیج یعنی ایثارگری.
وی افزود: شاید افرادی کارت ظاهری بسیج را ندارند، ولی کسی که 30 سال 40 سال با نیت ایثار کار می کند، شما
می توانید لقب بسیجی  رابه آن بدهید؛  یک بسیجی است در مسیر علم و دانش، سلامت روان جامعه .
رئیس دانشگاه اشاره کرد: این مراسم همزمان با این هفته، تناسب اجتماعی دارد و سابقه عملکرد دکتر بوالهری نشان دهنده یک فرد بسیجی است.
یکی از مرجعیتهای علمی دانشگاه ،  تامین سلامت روان اجتماعی و سلامت روان در سطح جامعه است.
دکتر کوهپایه زاده خطاب به دکتر بوالهری تصریح کرد: مرجعیت بازنشستگی نیز نمی شناسد ،  خداوند عمر با عزت و سلامتی به شما بدهد و این مرجعیت را برای کشور و دانشگاه علوم پزشکی ایران حفظ نماید.
من بعنوان نماینده دانشگاه بزرگ علوم پزشکی ایران از شما تشکر می کنم که به عنوان یک انسان اجتماعی و هم یک فرد علاقمند، تلاشگر و سرآمد در حوزه سلامت روان دانشگاه و کشور موفق هستید.

وی تاکید کرد: افراد جوان تر برای سرآمد بودن باید سالها تلاش نمایند و از راهنمایی اساتیدی چون دکتر بوالهری به عنوان الگو بهره مند شودند .
رئیس دانشگاه ابراز امیدواری کرد:  بتوانیم در مسیر سرآمدی دانشگاه در کنار دکتر بوالهری و تیمی که سالها تلاش کردند ، حرکت نماییم.

دفعات مشاهده: 462 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر