افتتاح درمانگاه تخصصی بیمارستان لولاگر با حضور معاون درمان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۶ |
افتتاح درمانگاه تخصصی بیمارستان لولاگر با حضور معاون درمان دانشگاه
درمانگاه تخصصی بیمارستان لولاگر روز 15 اردیبهشت ماه 1397  با حضور دکتر توکلی افتتاح شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: درمانگاه تخصصی بیمارستان لولاگر روز 15 اردیبهشت ماه 1397  با حضور دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه،  دکتر هاشمی مدیر بازرسی و شکایات دانشگاه ،  متولی موقوفات مرحوم حاج باقر لولاگر افتتاح شد.
دکتر عباسی رییس بیمارستان در ابتدا ضمن خوشامدگویی به حاضرین و تشکر از زحمات ریاست سابق  به ارایه گزارشی در خصوص پیگیری هر چه سریعتر امور در زمینه پروژه های عمرانی  و خدمات رسانی مطلوب به مراجعه کنندگان پرداخت.
در ادامه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن تشکر از زحمات مسئولین بیمارستان ، با حضور در پروژه های عمرانی در دست ساخت این مرکز همچون بخش جدید اورژانس و ICU ابراز امیدواری نمود: با بهره برداری از درمانگاه جدید که روزانه می تواند پذیرای بیمار و ارایه خدمات هر چه مطلوب تر و بهینه تر باشد، خواستار همکاری هر چه نزدیکتر دستگاههای ذیربط جهت تسریع در ساخت پروژ های عمرانی جدید شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 820 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر