جلسه مجمع پایش عملکرد شبکه های بهداشتی درمانی غرب و شمالغرب تهران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۹ |
جلسه مجمع پایش عملکرد شبکه های بهداشتی درمانی غرب و شمالغرب تهران برگزار شد
جلسه مجمع پایش عملکرد شبکه های بهداشتی درمانی غرب و شمالغرب تهران سه شنبه مورخ  28  فروردین  ماه 97 با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دراین جلسه دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، بزرگمقام مشاور ریاست دانشگاه در امور مالی،  دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه،  دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی، مزدکی مدیر امور مالی، سرابی مدیر بودجه، روسای امور مالی شبکه های بهداشتی درمانی غرب و شمالغرب تهران حضور داشتند.
در ابتدا گزارش حسابرسی صورت های مالی سال 95 توسط حسابرس مستقل دانشگاه قرائت و به سمع اعضای مجمع رسانده شد. سپس رئیس شبکه ها  گزارشی از عملکرد سال 95 را ارائه نمودند و در نهایت عملکرد مالی مرکز توسط دبیرخانه امور مجامع مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
 معاونین دانشگاه تکالیفی را جهت بهبود شاخص های مالی و عملکرد بهتر مرکز در سال آتی به منظور تحقق هر چه بهتر اهداف مالی دانشگاه و مدیریت کارآمد منابع مجموعه مذکور تعیین نمودند.
در پایان دکتر ناصری پور در راستای بهبود شاخص های مالی در سال آتی به منظور تحقق هر چه بهتر اهداف دانشگاه و مدیریت کارآمد منابع توضیحاتی را بیان کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 553 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر