• اخبار دسته بندی شده

قابل توجه دانشجویان علاقمند به شرکت در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ |
روابط عمومی دانشگاه : به اطلاع می رساند آزمون المپیاد علمی سال ۱۳۹۷ در شش حیطه آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، فلسفه پزشکی، مدیریت نظام سلامت و کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم برگزار خواهد شد.
دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و دستیاران بالینی می توانند در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم ثبت نام نمایند. همچنین شرکت دانشجویان مقطع کارشناسی و دکترای حرفه ای در این حیطه بلامانع است.
   دانشجویان می توانند از تاریخ ۲۸ بهمن تا ۲ اسفند ماه برای ثبت نام به لینک مندرج در سایت استعدادهای درخشان مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر