• اخبار دسته بندی شده

سمینار کشوری سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس به میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه ایران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
سمینار کشوری سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس روز 24 بهمن ماه 1396با توجه به اهمیت و لزوم برنامه ریزی برنامه های حوزه ی جوانان و نوجوانان در مرکز همایش های رازی برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: این سمینار با حضور دکتر فربد عبادی فرد آذر معاون بهداشتی و دکتر سید حامد برکاتی مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، دکتر یمانی معاون دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، دکتر گلایل اردلان رئیس اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت و کارشناسان مسئول برنامه های سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار گردید.
دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی دانشگاه در خصوص برنامه های سلامت محور، اهداف و فرآیندهای حوزه ی سلامت نوجوانان و جوانان، مطالب ارزنده ای را ارائه کرد.
وی با اشاره به این موضوع که شایسته است، برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی حوزه ی جوانان؛ به عنوان آینده سازان آتی کشور، عنایات بیشتری شود، به ذکر فعالیت های اجرایی در سطح دانشگاه پرداخته و تأکید کرد: تمام تلاش و همت خود را، در راستای اعتلای سلامت جوانان این مرزو و بوم به کار خواهند بست.
 همچنین توجه هر چه بیشتر به روشها و شیوه های کار با جوانان و نیز لزوم فرهنگ سازی کلان برای هم افزایی پتانسل های موجود را خواستار شد.
دکتر برکاتی مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت ضمن قدردانی از میزبانیِ مطلوب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با تبیین سیاست های کلان اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت متبوع، توجه به رویکرد سلامت همه جانبه را از اهداف مهم برشمرده و لزوم برنامه ریزی بهتر در جهت توانمندسازی نوجوانان و جوانان کشور، برای کنترل سرنوشت فردی و اجتماعی خود را از برنامه های آتی دانست.
همچنین دکتر یمانی معاون دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، ضمن اشاره به برنامه های اجرایی دفتر، اجرای مداخلات را در حوزه ی نوجوانان و جوانان را بسیار ضروری دانست. ایشان با اشاره به تغییرات صورت گرفته در حوزه ی سلامت جوانان و نوجوانان، در خصوص تأثیرگذارتر بودن برنامه های آتی، مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه دکتر اردلان رئیس اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت متبوع، در خصوص برنامه های اجرایی این اداره، مطالبی را ارائه کرد.
 ایشان با تأکید بر اجرای نظام مراقبت پیشگیری از رفتارهای آسیب رسان و مخاطره آمیز، توانمندی جوانان برای مقابله با آسیب های اجتماعی را امری مهم دانست و به تبیین برنامه های وزارتخانه برای تربیت نوجوانان و جوانانی بالنده پرداخت.
در این نشست، کارشناسان برنامه های اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت بهداشت، در خصوص برنامه های استراتژیک و عملیاتی، طرح نماد، ترویج ازدواج سالم و آسان، پیشگیری از مرگ در جوانان، پیشگیری از سوانح و حوادث در جوانان، مطالب مفید و موجزی را ارائه دادند.
گفتنی است در پایان برنامه، پانل آموزشی و نشست هم اندیشی، اداره ی سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت بهداشت با مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد و منتخبان استانها، به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود برای داشتن نوجوانان و جوانانی سالم - با نشاط و پویا پرداختند.

دفعات مشاهده: 199 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر