• اخبار دسته بندی شده

برگزاری جشن پرستاری دانشگاه با حضور دکتر ناصری پور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
برگزاری جشن پرستاری دانشگاه با حضور دکتر ناصری پور
مراسم روز پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه 24 بهمن ماه 1396 با حضور رییس دانشگاه در مرکز همایش های رازی برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: در این مراسم دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان ، دکتر قنبری مدیر پرستاری ، تقوایی مدیر حراست، دکتر پیروی رئیس دانشکده پرستاری و مامائی و جمعی از مدیران و مسئولین ذیربط حضور داشتند .
در ابتدا دکتر قنبری ضمن تشکر و خیرمقدم به همکاران پرستاری و کادردرمان و تبریک ، به بیان موضوعاتی در خصوص اهداف استراتژیک و برنامه های مدیریت پرستاری در سال 97 پرداخت، که قدمهایی نیز جهت اجرایی وعملیاتی شدن آن برداشته شده است،
از مهمترین مباحث این برنامه استراتژیک می توان به ایجاد محیط امن و عاری از هرگونه خشونت برای کارکنان و مشتریان ، توسعه خدمات برتر به تمامی مشتریان با تاکید بر مراقبت های بهداشتی و درمانی ، آموزش وپرورش نیروی انسانی با همکاری دانشکده پرستاری و همکاری با موسسات در جهت ایجاد مراقبت های خانواده محور و تولید ثروت وهمچنین استفاده از فناوری های نوین اشاره کرد.
سپس دکتر ناصری پور رییس دانشگاه با ابراز خوشحالی از حضور در جمع خانواده پرستاری وکادر درمان عنوان کرد: پرستار با جان ودل به بیمار خدمت می دهد، حتی مشاهده شده است که پرستار به دلایل شخصی و خانوادگی با شرایط روحی نامناسب ، همچنان به ارایه خدمت به بهترین شکل و با بالاترین استاندارد به بیمار می پردازد که متاسفانه گاها ما شاهد نقدهای نامهربانانه از جامعه پرستاری هستیم که به دوراز انصاف و حق می باشد.
وی در ادامه افزود: رایزنی های فراوان صورت گرفته و تمام تلاش برای این می باشد که حداکثر مطالبات پرستاران وکارکنان مراکز اموزشی و درمانی تا پایان سال پرداخت شود .
 ایشان در ادامه به بیان سیاست های ترسیم شده ی  دانشگاه در خصوص ایجاد تغییرات بنیادین  در سال آینده که همکاری تمامی کادر کارکنان دانشگاه و مراکز درمانی را می طلبد،  به ذکر 2 تغییر اساسی پرداخت :
1-    نحوه پرداخت براساس عملکرد که دارای شفافیت و به عدالت نزدیکتر می باشد.
2-    هماهنگی های صورت پذیرفته با 2 دانشگاه علوم پزشکی تهران وشهید بهشتی و حرکت سه دانشگاه بزرگ کشور به سمت ایجاد بیمارستان های خود گردان و دادن استقلال به مراکز فوق اشاره نمودند.
رییس دانشگاه در پایان از طرف هیئت رئیسه دانشگاه بار دیگر از زحمات یکایک همکاران پرستار و کادر درمان تشکر و قدر دانی نمود.
در ادامه مراسم دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از حضور ریاست محترم دانشگاه علی رغم فشردگی برنامه های ایشان و همچنین همکاران پرستار و کادر درمان در این مراسم ، به بیان این مسئله که پرستاران در خط اول ارایه خدمات درمانی می باشد و جایگاه ویژه ای که کادر پرستاری در برنامه های پیش روی معاونت درمان وسیاست های ترسیم شده در هیئت رئیسه دانشگاه دارند ، پرداخت.
ایشان نقش پرستار را در ارایه خدمات مستقیم به بیمار ، کنترل ، آرامش و آموزش بیمار پر رنگ دانسته و ابراز داشت: هیئت رئیسه دانشگاه و معاونت درمان تمام تلاش خود را جهت کاهش دغدغه های حوزه پرستاری، کاهش مصائب و آلام آنان به کار برده و همکاری متقابل حوزه پرستاری در خصوص گزارش خطا و فرهنگ ایمنی بیمار، رعایت حقوق بیمار ونحوه ارتباط متقابل وتلاش جهت کاهش کسورات وایجاد درآمد وثروت را خواستار شد.
در پایان مراسم با حضور دکتر ناصری پور ، دکتر توکلی، دکتر قنبری، دکتر نژادجواد و آقای تقوایی و دکتر پیروی  از پرستاران نمونه دانشگاه و مراکز تابعه تقدیر وتشکر به عمل آمد.

برای دریافت تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید .

دفعات مشاهده: 1063 بار   |   دفعات چاپ: 102 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر