• اخبار دسته بندی شده

آغاز ثبت نام جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ |
آغاز ثبت نام جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی کشور

ثبت نام جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی کشور با اعطای امتیازات و جوایز ارزنده از طرف ریاست دانشگاه آغاز شد.
بنابر اعلام معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، درصورت شرکت هر یک از کارکنان و اساتید دانشگاه در یکی از بخش‌های مسابقات بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی، امتیازات ذیل از طرف ریاست دانشگاه ایران، به ایشان تعلق خواهد گرفت.
-          اعطای دو امتیاز در نمره ارزشیابی سالانه کارکنان
-         اعطای دو امتیاز فرهنگی جهت اساتید در کمیسیون ارتقای اعضای هیئت علمی ( کمیسیون ماده یک)
همچنین، در پایان جشنواره به قید قرعه به ۱۰ نفر از دانشجویان و ۱۰ نفر از کارکنانی که در سامانه جشنواره ثبت نمودند، کارت هدیه‌ای به ارزش یکصد هزار تومان اهداء می‌گردد.
•          ضمناً، در صورت کسب رتبه‌های کشوری در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان، توسط هر یک از دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه، جوایز ارزنده‌ای بقرار ذیل، به آنان تعلق می‌گیرد.
-           جوایز حائزین رتبه کشوری بخش دانشجویان دانشگاه
•          مقام اول؛ جایزه نقدی به ارزش دو میلیون تومان به همراه لوح تقدیر
•          مقام دوم؛ جایزه نقدی به ارزش یک میلیون و پانصد هزارتومان به همراه لوح تقدیر
•          مقام سوم؛ جایزه نقدی به ارزش یک میلیون تومان به همراه لوح تقدیر
-           جوایز حائزین رتبه کشوری بخش اساتید دانشگاه
•          مقام اول؛ اعطای یک پایه تشویقی
•          مقام دوم؛ جایزه نقدی به ارزش دو میلیون تومان
•          مقام سوم؛ جایزه نقدی به ارزش یک میلیون تومان
-           جوایز حائزین رتبه کشوری بخش کارکنان دانشگاه
•          مقام اول؛ جایزه نقدی به ارزش یک میلیون و پانصدهزارتومان به همراه لوح تقدیر
•          مقام دوم؛ جایزه نقدی به ارزش یک میلیون تومان به همراه لوح تقدیر
•          مقام سوم؛ جایزه نقدی به ارزش پانصدهزار تومان به همراه لوح تقدیر
علاقمندان به شرکت در این رویداد فرهنگی قرآنی می‌توانند تا پایان فروردین ماه، به آدرس www.quran.behdasht.gov.ir مراجعه نموده و برای شرکت در جشنواره ثبت نام نمایند.

دفعات مشاهده: 472 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر