• اخبار دسته بندی شده

نشست خبری مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان با اصحاب رسانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ |
نشست خبری مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان با اصحاب رسانه
  نشست خبری دکتر دمیریان  مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهارستان با خبرنگاران رسانه های مختلف روز پنجشنبه 21دی96 در محل ستاد شبکه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: نشست خبری دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهارستان با خبرنگاران رسانه های مختلف و  هدف قدردانی از زحمات اصحاب رسانه و ارائه گزارشی از نحوه استقرار نظام جامع سلامت روز پنجشنبه 21دی96 در محل ستاد شبکه برگزار گردید.
دکتر دمیریان ضمن خیرمقدم و قدردانی از زحمات خبرنگاران و با اشاره به نقش مهم آنان در اطلاع رسانی؛ مجموعه خبری را چشم و گوش جامعه ، انعکاس دهنده واقعیت ها و ترسیم کننده چشم اندازها در جامعه دانست و گفت: خبرنگاران در کنار مسئولین نقش مهمی را در امر خدمت رسانی ایفا می کنند و از آنجا که اصحاب رسانه با انتظارات مردم بیشتر آشنا هستند در کاهش مشکلات تاثیر گذار هستند.
وی با تاکید بر اطلاع رسانی شفاف و به دور از غرض ورزی به عموم جامعه گفت: اصحاب رسانه، دیده بانان جامعه در انعکاس اخبار بوده که باید به دور از تنش های جانبی، در جهت روشنگری و کمک به ارتقا همه جانبه سطوح مختلف جامعه گام بردارند.
مدیر شبکه بهداشت بهارستان خبرنگاران را بازرس افتخاری شبکه در بیان مشکلات شهرستان قلمداد کرد.
وی با اشاره به آغاز طرح تحول نظام سلامت در اردیبهشت ماه سال93، حفاظت مالی از مردم، عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقاء کیفیت خدمات را از جمله رویکردهای طرح تحول سلامت برشمرد و هدف از این رویکردها را افزایش پاسخگویی، کاهش مستقیم پرداخت وجه از جیب مردم بیان کرد.
دکتـر دمیریان گزارشـی در مـورد فعالیتهای شـبکه بهداشـت در دولـت تدبیـر و امیـد ارائـه نمود و با بیان این که شهرستان بهارستان ۴۴ مرکز خدمات جامع سلامت، خانه بهداشت و پایگاه سلامت دارد، گفت: ما در مرکز بهداشتی و درمانی پزشک و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان را داریم و تا امروز ۱۵ مرکز بهداشتی و درمانی که مجوز داشتیم را راه اندازی کردیم، ۲۷ پایگاه سلامت در سطح شهرستان فعال است که هفته ای یک روز پزشک در آن پایگاه حضور دارد.
وی از فعالیت ۲ خانه بهداشت در بهارستان خبر داد و گفت: خانه بهداشت در روستاهای کم جمعیت فعال هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان با بیان این که ۱۶ پایگاه و یک مرکز خدمات جامع سلامت در بهارستان در ساختمان های استیجاری مستقر هستند، گفت: در سفر رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران که حدود یک ماه پیش انجام شد، مقرر شد ۳ میلیارد تومان از اعتبار لازم برای حل مشکل این واحدهای بهداشتی توسط دانشگاه علوم پزشکی پرداخت و ۲ میلیارد از طریق استانداری تهران تامین شود، اما هنوز شهرداری ها زمینی برای ساخت این پایگاه ها و مراکز بهداشتی در اختیار این شبکه قرار نداده اند.
وی گفت: بیشترین مشکل ما از نظر پایگاه های استیجاری در شهر گلستان است، که وضعیت ساختمانی نامناسبی دارد.
ایشان با بیان این که ساختمان شبکه بهداشت و درمان نیز مسکونی است و قابلیت های ساختمان اداری را ندارد، گفت:انشاالله به زودی عملیات احداث ساختمان ستاد شبکه انجام می گیرد.
دکتر دمیریان از ساخت 5 پایگاه و2مرکز خدمات جامع در شهر گلستان، صالحیه و نسیم شهر در ظرف مدت 5 ماه خبر داد و گفت: قبل از ساخت این مراکز وضعیت خوبی نداشتند، اما با ساخت آن ها به استانداردهای لازم رسیدیم.
وی از ساخت ۲ کلینیک ویژه تخصصی در بهارستان خبر داد و گفت: یک کلینیک در فلکه دوم شهر گلستان با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت می باشد، که در صورت تامین اعتبار تا اردیبهشت ماه افتتاح می شود و کلینیک تخصصی دوم در نسیم شهر، که ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تا یک سال آینده آماده بهره برداری خواهد بود.
سامانه سیب مسئله بعدی بود که در این نشست به آن اشاره شد. ایشان در این رابطه گفت: پرونده الکترونیک و ثبت اطلاعات مردم در یک سامانه کار بسیار بزرگی است که در کشورهای محدودی انجام میشود و ما خوشحال هستیم که این مهم در کشور عزیز ما در دست اجراست.
مدیـر شـبکه بهداشـت بـه مشکلات اجرایـی اسـتقرار سـامانه سـیب اشـاره کـرد و گفـت: پراکندگـی واحدهـای بهداشـتی و تجهیـز همـه آنهـا بـه اینترنـت اولیـن مشـکل در اجـرای برنامـه بـود کـه بـا تلاش واحدهـای مختلـف شـبکه موفـق بــه انجــام آن شــدیم. و هم اکنــون مراقبیــن سـلامت در مراکــز، پایگاه هــا و خانه هــای بهداشــت مشــغول ثبـت اطلاعات خانوارهـا در ایـن سـامانه هسـتند.
ایشان گفت :شهروندان محترم میتوانند با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی و ثبت اطلاعات خود خدمات رایگان دریافت کنند.هم اکنون۳۹۰هزارنفر در این سامانه ثبت نام کردند.
در ادامه مدیر شبکه به سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران پاسخ داد. نحوه نظارت بر واحدهای مختلف صنفی ، درمانگاهها ، مطبها، نحوه نظارت بر درمانگاههای خیریه و مراحل قانونی پلمپ واحدهای غیربهداشتی مهمترین سوالاتی بود که از سوی خبرنگاران مطرح شد در پایان مدیر شبکه با تقدیم لوح سپاس از زحمات اصحاب رسانه قدردانی کرد.
در حاشیه این نشست سلامت خبرنگاران مورد ارزیابی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 303 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر