• اخبار دسته بندی شده

برگزاری جلسه ستاد نظارت بر اجرای تعرفه خدمات سلامت استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
برگزاری جلسه ستاد نظارت بر اجرای تعرفه خدمات سلامت استان تهران
جلسه ستاد نظارت بر اجرای تعرفه خدمات سلامت استان تهران امروز چهارشنبه مورخ 20 دی ماه در ساختمان تأمین اجتماعی برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: جلسه ستاد نظارت بر اجرای تعرفه خدمات سلامت استان تهران امروز چهارشنبه 20 دی ماه  با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه بعنوان رییس ستاد ، دکترتوکلی معاون درمان دانشگاه  ، دکتر کریمی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران ،  دکتر عسگری مدیر کل دفتر نظارت و اعتبار بخشی  امور درمان، دکتر نوروزی مشاور وزیر در امور بیمارستانهای خصوصی، دکتر فتاحی دادستان انتظامی سازمان نظام پزشکی ، دکتر میر هاشمی  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  ، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران ، رییس مرکز ملی پاسخگویی و رسیدگی به شکایات حوزه سلامت  ، دکتر سعید آقاجانی دبیر ستاد  و سایر اعضا برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی در خصوص دستورالعمل اجرایی بسته نظارتی اجرای کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت ایراد نمود.
سپس دکتر ناصری پور رییس ستاد نظارت بر اجرای تعرفه خدمات سلامت  استان تهران با بیان اهمیت فعالیت ستاد در مورد وقفه ایجاد شده در رسیدگی به شکایات مردمی ، رعایت حقوق شهروندی ، اصلاح الگوهای رفتاری غلط در جامعه پزشکی ، اهمیت پیشگیری از وقوع تخلفات با آموزش و اطلاع رسانی مناسب ، رعایت حقوق قانونی  طرفین پرونده و برخورد قانونی متخلفین  و پشتیبانی مناسب از ستاد ، توضیحاتی بیان کرد. در ادامه هر یک از اعضا ، دیدگاه و راهکار پیشنهادی  خود را برای ارتقا کمی و کیفی عملکرد ستاد ارائه دادند.

دفعات مشاهده: 449 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر