اعلام برنامه های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
همزمان با فرارسیدن هفته بسیج ملی تغذیه سالم معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از انجام برنامه های مختلف در دانشگاه خبر داد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در نظر دارد به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم و آگاه سازی کارمندان جهت مبارزه با چاقی، کلینیک تغذیه با همکاری درمانگاه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برپا نماید.
از همکاران دعوت می شود در صورت تمایل روز یکشنبه مورخ 24 دی ماه از ساعت 9 لغایت 30/10 به سالن کارگاهی مرکز همایش های رازی مراجعه نمایند.
همچنین معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در نظر دارد به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم با شعار"مقابله با چاقی و آگاه سازی کارمندان"برنامه کوهپیمایی ویژه کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار نماید.
مکان: تله کابین توچال- ایستگاه 3
زمان حرکت: پنجشنبه 28/10/96
ساعت حرکت: 7 صبح(نیم ساعت قبل از حرکت حضور در محل الزامی است)
مبدأ حرکت: سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران(پردیس همت)
مهلت ثبت نام: حداکثر تا روز دوشنبه 25/10/96
مسئول ثبت نام: آقای رحمی زاد 86702240 و 09197324309
شرکت کنندگان در این برنامه می بایست گواهی سلامت از درمانگاه معاونت دانشجویی و یا مراکز تابعه دانشگاه دریافت نمایند و همراه داشتن کارت ملی، دفترچه بیمه خدمات درمانی، زیرانداز و وسایل سبک کوهپیمایی الزامی است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1267 بار   |   دفعات چاپ: 158 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر