• اخبار

رعایت بهداشت فردی، ارمغان سلامتی برای جامعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۸ |
رعایت بهداشت فردی، ارمغان سلامتی برای جامعه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: با توجه به شروع فصل سرما،  برودت و خشکی هوا ، شیوع بیماریهای عفونی بویژه سرماخوردگی و آنفولانزا افزایش پیدا می کند. در این راستا دکتر کیوان الچیان متخصص داخلی به منظور پیشگیری و کاهش عوارض بیماری های ویروسی توصیه هایی را برای فصل پاییز بیان نمود.
دکتر الچیان اظهار داشت : خشکی هوا باعث انتقال سریع ویروس و ازدحام جمعیت در مکانهای شلوغ و پر رفت و آمد امکان ابتلا به بیماری را افزایش می دهد.
متخصص داخلی تاکید کرد: رعایت بهداشت فردی، استفاده از وسایل شخصی ، مصرف مواد غذایی پخته و آبدار ، مصرف میوه جات و سبزیجات تازه استفاده از بخور مهمترین عوامل پیشگیری و کنترل بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه افزود: کودکان ، سالمندان و  بیماران مزمن  (بیماران دیابتی، کلیوی، قلب و نقص ایمنی) جزء افراد در معرض خطر محسوب می شوند که این گروه باید نسبت به تزریق واکسن آنفولانزا اقدام نمایند.
وی به افراد مبتلا به بیماری سرماخوردگی توصیه نمود: حتی الامکان از منزل خارج نشوند و استراحت کافی داشته باشند و از مواد غذایی حاوی ویتامین سی و مایعات فراوان استفاده نمایند و محیط اطراف خود را مرطوب نگه دارند.
دکتر الچیان ضمن سفارش بر رعایت بهداشت فردی اظهار داشت: با رعایت موارد ایمنی و بهداشتی می توان  شیوع ابتلا به بیماری ها  و هزینه های درمان را کاهش داد که نتیجه آن ارمغان سلامتی برای مردم جامعه می باشد.

دفعات مشاهده: 651 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر