• اخبار

پیام نایب رئیس اولین همایش سراسری مدیریت مصدومین ترومایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۵ |
پیام نایب رئیس اولین همایش سراسری مدیریت مصدومین ترومایی
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران:دکتر نادر توکلی نایب رئیس اولین همایش سراسری مدیریت مصدومین ترومایی گفت: یکی از رسالت های بزرگ مراکز تحقیقاتی بحث آموزش، اطلاع رسانی وفرهنگی سازی است. اولین همایش سراسری مدیریت مصدومین ترومایی  در تاریخ 18 تا 20 مرداد ماه سال 1396 توسط مرکز تحقیقات تروما (سوانح ومصدومیت) دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری سازمان اورژانس کشور، معاونت درمان دانشگاه ، مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و مراکز تحقیقاتی وابسته و انجمن علمی طب اورژانس، انجمن مراقبت های ویژه، مجتمع آموزشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص)، سازمان هلال احمر و سایر مراکز تحقیقاتی تروما برگزار خواهد شد.

وی افزود: گروه اولیه هدف در این همایش شامل پزشکان عمومی و متخصصین اورژانس، متخصصین جراحی، متخصصین ارتوپدی ،جراحی اعصاب و بیهوشی بوده وگروه های ثانویه نیز گروه های پرستاری وفوریت های پزشکی می باشد .

دکتر توکلی اظهار داشت: این سمینار در سالن 1000 نفره  همایش های رازی برگزار خواهد شد، بخش نمایشگاهی هم در این همایش در نظر گرفته شده است و نکته حائز اهمیت پنل افتتاحیه این همایش است که با حضور صاحب نظران و مسئولین ارشد حوزه مدیریت تروما، مراکز تحقیقاتی، مسئولین مرتبط وزارت بهداشت و حوزه های سیاست گذاری مدیریت تروما  برگزار خواهد شد.

نایب رئیس اولین همایش سراسری مدیریت مصدومین ترومایی افزود: در پایان بر خود لازم می دانم از حمایت های بی دریغ جناب آقای دکتر حاج میر اسماعیل رییس دانشگاه، جناب آقای دکتر موسوی بعنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و هیئت رئیسه دانشگاه  تشکر کرده  و همچنین تشکر ویژه خود را از جناب آقای دکتر ملک زاده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و جناب آقای دکتر آخوند زاده معاون ایشان که حمایت های بسیار خوبی را جهت تاسیس مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت داشته اند بعمل آورده و امیدواریم که جواب این اعتماد را در قالب برگزاری مناسب این همایش ها بدهیم.

لازم بذکر است این کنگره 3 روزه به ریاست دکتر حاجی میر اسماعیل و نایب رئیسی دکتر توکلی(بعنوان رئیس مرکزتحقیقات )، دبیری علمی دکتر علی یگانه برگزار خواهدشد که برنامه های علمی کنگره را با هماهنگی تیم اجرایی وکمیته علمی برنامه ریزی و تدوین کرده اند.
گفتنی است این همایش دارای 14 امتیاز باز آموزی بوده و علاقمندان میتوانند جهت ثبت نام به آدرس الکترونیکی  www.ircme.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 2196 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر