AWT IMAGE

اطلاعیه آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان احراز مسئولیت فنی شرکت های خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی حوزه تحت پوشش دان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۸ |
به اطلاع آن دسته از شرکت های متقاضی دریافت / تمدید مجوز خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی می رساند آزمون تعیین صلاحیت مسئولین فنی شرکت های مذکوردر حوزه  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، از ساعت 10 الی 11 صبح روز سه شنبه مورخ 96/5/31 در محل ستاد معاونت بهداشتی این دانشگاه واقع در تهران ، خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ پلاک 252ساختمان اسبق وزارت بهداشت ،طبقه سوم برگزار خواهد گردید.
در این راستا یاد آور می گردد:
الف- معرفی مسئولین فنی باید به شکل مکتوب و ارائه مستندات لازم شرکت ها  حداکثر تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 96/5/29 صورت گیرد .
ب- سئوالات به صورت تستی چهارگزینه ای بوده و تعداد آن 40 سئوال می باشد.
ج- سئوالات فاقد نمره منفی است.
د- شرط قبولی در آزمون کسب  حداقل 50 درصد نمره کل می باشد.
با آرزوی قبولی و موفقیت
واحد بهداشت محیط
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی  ایران

دفعات مشاهده: 235 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر