• اخبار

گزارشات تصویری اخیر
گزارشات تصویری منتخب
آرشیو تصاویر

برگزاری پنجمین دوره مجموعه کارگاه های آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانهای دانشگاه های کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۸ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: پنجمین دوره مجموعه کارگاه های آموزش مدیران با محوریت "مدیریت منابع انسانی" در تاریخ ۱۲ تیر ماه از ساعت ۸:۳۰ با حضور هیات رییسه دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و نمایندگان وزارت بهداشت از تاریخ ۱۲ الی ۱۴ تیر ۹۶ برگزار شد.
این کارگاه با حضور تعدادی از مدیران بیمارستانهای دانشگاههای علوم پزشکی ایران، البرز، سمنان، قزوین، قم، همدان و ساوه و نماینده معاونت درمان وزارت بهداشت در سالن جلسات مرکز آموزشی درمانی قلب شهید رجایی تهران برگزار گردید.
گفتنی است کارگاه مذکور، پنجمین کارگاه آموزشی در قطب آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و سی و چهارمین کارگاه آموزشی از مجموعه  "دوره های توانمندسازی مدیران بیمارستانهای دولتی کشور" است که توسط دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی با مشارکت مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری معاونت توسعه، دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان وزارت بهداشت، همچنین با همکاری سازمان بهداشت جهانی (WHO) از بهمن ماه سال ۹۵  در ۸ قطب دانشگاهی کشور و در ۷ محور آموزشی آغاز شده و تا پایان شهریور ماه سال ۹۶  ادامه خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 1011 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر