• دانشجویان
  • خدمات الکترونیک
  • کنگره ها
AWT IMAGE

بازدید مشاور منطقه ای پرستاری و مامایی و مشاور بین المللی پرستاری و مامایی سازمان بهداشت جهانی منطقه EMRO از دانشکده پرستاری و مامایی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۳ |

AWT IMAGE

روز دوشنبه ۱۳ تیر ماه پروفسور اروا اوویس، مشاور منطقه ای پرستاری و مامایی و دکتر فریبا الدرازی، مشاور بین المللی پرستاری و مامایی سازمان بهداشت جهانی منطقه EMROبه همراه آقای نجاتیان، مدیر کل دفتر ارتقاء سلامت و خدمات بالینی پرستاری معاونت پرستاری وزارت بهداشت با ریاست دانشکده و اعضای هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی دیدار کردند.

در آغاز این نشست پس از خوشامد گویی دکتر جولایی معاون بین الملل دانشکده، سرکار خانم دکتر رفیعی ریاست دانشکده ضمن ارائه گزارش کاملی از تاریخچه دانشکده، رشته ها، مقاطع و گروههای آموزشی، فعالیتها و برنامه های آموزشی، امکانات و فضاهای آموزشی و جایگاه دانشکده در سطوح ملی و منطقه ای، در خصوص پیشینه همکاریهای دانشکده با مراجع بین المللی برای میهمانان صحبت نمودند. دکتر رفیعی همچنین در خصوص همکاری دانشکده در طرح جنوب جنوب و آموزش دانشجویان افغان در مقاطع کاردانی و ارشد توضیحاتی ارائه نمودند. برگزاری دوره ارشد آموزش جامعه نگر در دانشکده از دیگر مواردی بود که مورد توجه مشاورین سازمان جهانی بهداشت قرار گرفت که دکتر پیروی معاون آموزشی دانشکده به سوالات آنان در این زمینه پاسخ دادند.

در ادامه پروفسور اوویس در خصوص اهداف و فعالیت های دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در حوزه پرستاری توضیحاتی ارائه کرده و از نقش ایران در پیشبرد این اهداف اظهار خشنودی کردند. پروفسور اویس  از ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در منطقه در این حوزه یاد کرد.

دکتر الدرازی مشاور بین المللی پرستاری و مامایی سازمان بهداشت جهانی در منطقه EMRO نیز سابقه همکاری با ایران را بسیار خوشایند توصیف و یاداوری کرد که از اولین بازدید از ایران که به حدود سال ۲۰۰۲ آغاز شد تا کنون  پیشرفت هایی که در آموزش، پژوهش و عملکرد پرستاری در ایران رخ داده بسیار چشمگیر است و مسئولین و سیاست گزاران پرستاری همواره همکاران خوبی برای پیشبرد اهداف منطقه ای و بین المللی سازمان جهانی بهداشت بوده اند. وی از تحولات پرستاری در کشور ابراز خرسندی کرد و گسترش آموزش پرستاری در سطوح مختلف را یکی از موفقیت های ایران در ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه دانست.

درپایان آقای نجاتیان حمایت وزارتخانه را از فعالیتهای دانشکده های پرستاری و مامایی برای مشارکت هر چه پربارتر با سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد.

بازدید از دانشکده با نشست دیگری که در دفتر مرکز تحقیقات پرستاری همکار سازمان جهانی بهداشت تشکیل شد ادامه یافت که در آن علاوه بر اعضای هیئت علمی دانشکده که عضو مرکز تحقیقات نیز هستند، آقای دکتر شیران معاون آموزشی پردیس بین الملل نیز حضور داشتند و بر توانمندی اساتید دانشکده پرستاری در ارائه آموزش برای متقاضیان کشورهای منطقه در مقاطع مختلف پرستاری به زبان انگلیسی تاکید کردند.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر