• دانشجویان

اولین جلسه بین المللی سازی در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۷ |

AWT IMAGE

اولین جلسه بین المللی سازی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور آقای دکتر قاسمی معاون محترم بین الملل دانشگاه و هیئت همراه، ریاست محترم دانشکده، اعضای هیئت علمی، مدیران گروهها و اعضای شورای بین الملل دانشکده در تاریخ ۲۷ خرداد ماه برگزار شد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر رفیعی ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت شهادت مولی المتقین حضرت علی (ع) با ارائه تاریخچه مختصری از دانشکده در خصوص موقعیت دانشکده در سطوح ملی و بین المللی، رشته ها و گرایش های موجود در دانشکده، توزیع اعضای هیئت علمی از لحاظ مرتبه علمی، تعداد دانشجویان در هر مقطع و رشته برای حاضرین صحبت نمودند.

در ادامه خانم دکتر جولایی معاون محترم بین الملل دانشکده با نمایش سایت انگلیسی دانشکده و ارائه توضیحاتی کامل در خصوص بخشهای مختلف آن، فعالیت های دانشکده در زمینه بین المللی سازی را برای حاضرین تشریح کردند.

سپس آقای دکتر قاسمی معاون محترم بین الملل دانشکده ضمن تقدیر از فعالیتهای دانشکده پرستاری و مامایی در زمینه بین الملل، از این دانشکده به عنوان شاخص ترین دانشکده در زمینه فعالیت های بین الملل نام بردند و بیان داشتند که در زمینه بین الملل دانشگاه کمترین چالش را با دانشکده پرستاری و مامایی داشته است.  این دانشکده نقطه مثبتی در زمینه ارتقاء دانشگاه در سطح بین الملل محسوب می شود و می تواند به عنوان الگویی برای سایر دانشکده ها قرار گیرد.

ایشان همچنین اظهار داشتند که حمایت همه جانبه از اعضای هیئت علمی برای شرکت در کنفرانسها و کنگره ها، انجام پروژه های مشترک با دانشگاههای خارج از کشور، تشویق و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی، استقبال از تبادل دانشجو با دانشگاه های خارجی و توجه بیشتر به افق ۲۰۲۰ از راهکارهای بین المللی سازی دانشگاه می باشد.

این جلسه تا پایان به صورت پرسش و پاسخ میان اعضای هیئت علمی و معاونت بین الملل ادامه پیدا کرد.

دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر