اجرای برنامه ملی ادغام‌خدمات پیشگیری وکنترل عوامل خطروبیماریهای غیر واگیردرنظام شبکه،در تمامی مراکز و پایگاههای سلامت مرکز بهداشت شمال غ

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۶ |

به اطلاع عموم همشهریان گرامی می رساند که برنامه ملی ادغام‌خدمات پیشگیری وکنترل عوامل خطروبیماریهای غیر واگیردرنظام شبکه،در تمامی مراکز و پایگاههای سلامت مرکز بهداشت شمال غرب اجرا می شود.

از جمله اقدامات مهم  این برنامه که برای تمامی افراد جمعیت تحت پوشش با گروه سنی بالای سی سال  و با هدف کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های غیر واگیر  و به صورت کاملاً رایگان انجام می شودمی توان به این موارد اشاره کرد:

*   خطر سنجی احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مغزی

•      اخذ شرح حال دقیقی از مراجعه کننده و سابقه فردی و خانوادگی ابتلا به بیماری ها
  •       اندازه گیری  قد،وزن،دور کمر وفشار خون
  •     انجام آزمایشات قند و کلسترول

*    غربالگری سرطانهای کولورکتال

*    غربالگری و نمونه گیری سرطان دهانه رحم  و hpv

*    انجام معاینات و آموزش لازم در خصوص سرطان پستان

*     ارائه آموزش های لازم در خصوص تغذیه صحیح،تحرک بدنی،ترک مصرف دخانیات و الکل

*    ارائه مشاوره های بهداشت روان و تغذیه و .....

دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر