• معاونت آموزشی

کسب رتبه دوم توسط دانشکده طب سنتی در طرح رتبه بندی درون دانشگاهی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۹ |

AWT IMAGE

دکتر روشنک قدس طی پیامی این موفقیت ارزشمند را تبریک گفتند .متن پیام به این شرح  است:

کسب مقام دوم در رتبه بندی کل دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی ایران (از بین نه دانشکده )انعکاس دانایی و دست مایه تلاش بی دریغ و مجدانه اساتید و همکاران عزیزی است که در زمینه انجام مطلوب وظایف سازمانی خود از هیچ کوششی فروگذار ننموده اند.لذا بدینوسیله از تمامی شما همراهان همیشگی تقدیرو قدردانی نموده و امیدوارم در سال جدید در سایه تلاش بیشتر به حول و قوه الهی به سوی فتح قله موفقیت گام برداریم.اینجانب این موفقیت بزرگ و دست مایه سترگ را به همه اساتید و همکاران تبریک عرض نموده و برای یکایک عزیزان از درگاه خداوند متعال موفقیت روز افزون مسألت می نمایم.

ریاست دانشکده طب سنتی و موسسه مطالعات تاریخ پزشکی ، طب اسلامی و مکمل

دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر